Odstavec předpisu 183/2006 Sb.
Zákon Parlamentu České republiky č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon)
§ 184c

§ 184c
Elektronické úkony
(1) Úkon vůči správnímu orgánu podle části třetí hlavy III dílů 4 a 5 a části čtvrté hlavy I nebo podle zvláštního právního předpisu vedoucí k vydání závazného stanoviska nebo jiného podkladu podmiňujícího vydání rozhodnutí nebo jiného opatření podle části třetí hlavy III dílů 4 a 5 a části čtvrté hlavy I (dále jen "územní nebo stavební řízení nebo jiný postup"), lze učinit prostřednictvím portálu stavebníka podle § 184d.
(2) Při činění úkonu prostřednictvím portálu stavebníka lze namísto přiložení elektronického dokumentu79) odkázat na tento elektronický dokument vedený v evidenci územních a stavebních řízení a jiných postupů nebo v evidenci elektronických dokumentací.
(3) Prováděcí právní předpis stanoví způsob přípravy a činění úkonů, způsob vkládání příloh a dobu uchování úkonů a elektronických dokumentů v portálu stavebníka, v evidenci územních a stavebních řízení a jiných postupů a v evidenci elektronických dokumentací.
79) Článek 3 bod 35 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 910/2014 ze dne 23. července 2014 o elektronické identifikaci a službách vytvářejících důvěru pro elektronické transakce na vnitřním trhu a o zrušení směrnice 1999/93/ES.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.