Odstavec předpisu 242/2004 Sb.
Nařízení Vlády České republiky č. 242/2004 Sb., o podmínkách provádění opatření na podporu rozvoje mimoprodukčních funkcí zemědělství spočívajících v ochraně složek životního prostředí (o provádění agroenvironmentálních opatření)
Příl.10

Příloha 10
Mezní hodnoty chemických látek, jejichž obsah je zjišťován v rámci podopatření integrované systémy pěstování ovoce nebo révy vinné podle § 14a odst. 4 písm. e) a f)
A. Mezní hodnoty chemických látek, které může obsahovat vzorek půdy ovocného sadu
 
--------------------------------------------------------------
       Chemická látka     Mezní hodnota celkového obsahu
                         chemické látky v půdě (mg.kg
-1
) -------------------------------------------------------------- Olovo (Pb) 100 Kadmium (Cd) 0,4 Rtuť (Hg) 0,6 Chrom (Cr) 50 Arsen (As) 30 --------------------------------------------------------------
B. Mezní hodnoty chemických látek, které může obsahovat vzorek ovoce
 
--------------------------------------------------------------
       Chemická látka     Mezní hodnota celkového obsahu
                         chemické látky v ovoci (mg.kg
-1
) -------------------------------------------------------------- Olovo (Pb) 0,4 Kadmium (Cd) 0,03 Rtuť (Hg) 0,005 Chrom (Cr) 0,1 Arsen (As) 0,5 --------------------------------------------------------------

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.