Odstavec předpisu 76/2003 Sb.
Vyhláška Ministerstva zemědělství č. 76/2003 Sb., kterou se stanoví požadavky pro přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakaový prášek a směsi kakaa s cukrem, čokoládu a čokoládové bonbony
Příl.1

Příloha 1
Členění na druhy, skupiny a podskupiny
+-----------------+-----------------------+----------------------+
|     Druh        |       Skupina         |      Podskupina      |
+-----------------+-----------------------+----------------------+
|                 |cukr extra bílý        |                      |
|                 +-----------------------+krystal, krupice,     |
|                 |cukr bílý              |moučka                |
|                 +-----------------------+                      |
|                 |cukr polobílý          |                      |
|                 +-----------------------+----------------------+
|                 |cukr moučka s obsahem  |                      |
|                 |protihrudkujících      |                      |
|                 |látek                  |                      |
|                 +-----------------------+----------------------+
|                 |tvarovaný cukr         |                      |
|                 |(kostky, bridž, homole)|                      |
|                 +-----------------------+----------------------+
|Přírodní sladidla|cukr s přísadami       |                      |
|                 +-----------------------+----------------------+
|                 |přírodní cukr          |                      |
|                 +-----------------------+----------------------+
|                 |kandys                 |                      |
|                 +-----------------------+----------------------+
|                 |tekuté výrobky z cukru |tekutý cukr           |
|                 |                       |tekutý invertní cukr  |
|                 |                       |sirup z invertního    |
|                 |                       |cukru                 |
|                 |                       |karamel               |
|                 +-----------------------+----------------------+
|                 |dextróza               |dextróza monohydrát   |
|                 |fruktóza               |dextróza bezvodá      |
|                 |glukózový sirup        |sušený glukózový sirup|
+-----------------+-----------------------+----------------------+

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.