Odstavec předpisu 333/1997 Sb.
Vyhláška č. 333/1997 Sb., kterou se provádí § 18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta
§ 21
§ 21
Uvádění do oběhu
(1) Cukrářské výrobky se uvádějí do oběhu při
teplotách do 8 °C, s výjimkou výrobků uvedených
v odstavci 2.
(2) Cukrářské výrobky balené, které jsou v důsledku
použití surovin trvanlivějšího charakteru nebo
technologické úpravy vedoucí k prodloužení trvanlivosti
mikrobiologicky a fyzikálně-chemicky stabilní
při teplotách nad 8 °C, se uvádějí do oběhu při teplotách
deklarovaných výrobcem.
(3) Těsta se uvádějí do oběhu při teplotách
do 10 °C.