Odstavec předpisu 289/1995 Sb.
Zákon Parlamentu České republiky č. 289/1995 Sb., o lesích a o změně a doplnění některých zákonů (lesní zákon)
§ 61

§ 61
Zákon České národní rady č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění zákonného opatření Předsednictva České národní rady č. 347/1992 Sb., se mění a doplňuje takto:
1. V § 4 odst. 3 se slova "z hlediska ochrany systému ekologické stability" nahrazují slovy "z hlediska tohoto zákona" a za slova "lesních hospodářských plánů" se vkládají tato slova: "a lesních hospodářských osnov".
2. V § 4 se vypouští odstavec 4.
3. V § 5 odst. 4 se tečka za větou první nahrazuje středníkem a připojují se tato slova: "to neplatí pro nepůvodní druhy rostlin, pokud se hospodaří podle schváleného lesního hospodářského plánu nebo vlastníkem lesa převzaté lesní hospodářské osnovy.".
4. V § 59 odst. 3 se vypouštějí slova "a o ochraně lesního půdního fondu1)".
5. V § 78 odst. 4 se vypouštějí slova "lesního hospodářství, myslivosti,".
6. V § 78 odst. 5 se vypouštějí slova "schvalují lesní hospodářské plány pro lesy na území národních parků,".
7. V § 79 odst. 3 písm. i) se na konci vypouští čárka a připojují se tato slova: "a schvaluje lesní hospodářské plány pro lesy v národních parcích a jejich ochranných pásmech".

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.