Odstavec předpisu 83/2023 Sb.
Nařízení Vlády České republiky č. 83/2023 Sb., o stanovení podmínek poskytování přímých plateb zemědělcům
§ 37

§ 37
Podpora na chov krávy chované v systému chovu s tržní produkcí mléka
(1) Žadatelem o poskytnutí podpory na chov krávy chované v systému chovu s tržní produkcí mléka může být osoba, která na hospodářství registrovaném v ústřední evidenci ke dni 31. března roku podání žádosti chová krávy v systému chovu s tržní produkcí mléka.
(2) Součástí žádosti o poskytnutí podpory na chov krávy chované v systému chovu s tržní produkcí mléka je seznam dojnic chovaných žadatelem k 31. březnu roku podání žádosti, včetně identifikačních čísel a dat narození, popřípadě datum zaevidování do ústřední evidence, a údaje o systému chovu z hlediska tržní produkce mléka.
(3) Fond poskytne platbu podpory na chov krávy chované v systému chovu s tržní produkcí mléka na celkový počet krav chovaných žadatelem v systému chovu s tržní produkcí mléka ke dni 31. března roku podání žádosti, splňující podmínku podle odstavce 2, stanovený na základě údajů v ústřední evidenci.
(4) Fond poskytne platbu podpory na chov krávy chované v systému chovu s tržní produkcí mléka, jestliže celkový počet krav chovaných v systému chovu s tržní produkcí mléka, které jsou předmětem žádosti, je
a) nejméně 2 kusy a nejvýše 10 kusů, nebo
b) více než 10 kusů chovaných žadatelem, jehož hospodářství bylo k 31. březnu příslušného kalendářního roku zapojeno do alespoň jednoho ze schémat kvality k podpoře na chov krávy chované v systému s tržní produkcí mléka podle přílohy č. 21 k tomuto nařízení.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.