Odstavec předpisu 83/2023 Sb.
Nařízení Vlády České republiky č. 83/2023 Sb., o stanovení podmínek poskytování přímých plateb zemědělcům
§ 29

§ 29
Podpora na produkci chmele
(1) Žadatelem o poskytnutí podpory na produkci chmele může být osoba, která obhospodařuje zemědělskou půdu evidovanou na ni v evidenci využití půdy jako druh zemědělské kultury chmelnice a současně evidovanou v evidenci chmelnic podle § 4 odst. 1 zákona o ochraně chmele.
(2) Minimální výměra pro podporu na produkci chmele činí 1 hektar zemědělské půdy s kulturou chmelnice, na kterou lze poskytnout platbu podpory na produkci chmele.
(3) Fond poskytne žadateli o podporu na produkci chmele platbu této podpory na výměru chmelnice,
a) na které je pěstován chmel,
b) která je evidována v evidenci využití půdy na žadatele a současně v evidenci chmelnic podle § 4 odst. 1 zákona o ochraně chmele nejméně ode dne podání žádosti Fondu do 31. srpna roku podání žádosti,
c) která je žadatelem zemědělsky obhospodařována po celou dobu, po kterou je evidována v evidenci využití půdy na žadatele a v evidenci chmelnic podle písmene b), a
d) která je udržována v souladu s pravidly podmíněnosti podle nařízení vlády upravujícího pravidla podmíněnosti plateb zemědělcům po celý kalendářní rok.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.