eAgri
Optimalizace zpracování masa v procesech sous vide
[Export do Pdf]
|
[Zpět na přehled zakázek]
|
[
Nápověda]
Základní údaje
Historie úprav
Zadavatel
Název:
PAVEL PROVAZNÍK
IČ:
41145909
Adresa:
Na rozdílu 718/28, 160 00 Praha 6
Zakázka
Číslo zakázky:
6230
Pole "" musí být celé číslo.
Název zakázky:
Optimalizace zpracování masa v procesech sous vide
Místo/místa realizace:
Stavba zadavatele v k. ú. Nupaky, p. č.81/990
Předpokládaná hodnota bez DPH:
nezveřejněno
Datum uveřejnění zakázky:
16.4.2021
Lhůta pro podání nabídky:
19.5.2021 9:00:00
Místo pro podání nabídky:
Petrohradská 20, 101 00 Praha 10
Kontaktní email:
katerina.sejkova@uniconsulting.cz
Kód operace:
16.2.2 Podpora vývoje nových produktů, postupů a technologií při zpracování zemědělských produktů a jejich uvádění na trh
Druh zakázky:
Dodávky
Přílohy
Příloha č.3 - Tabulka technických parametrů sous vide.docx
(74,8 KB)
Příloha č. 3 - Tabulka technických parametrů
Oznámení výběrového řízení _Provazník_sous vide.pdf
(455,4 KB)
Oznámení výběrového řízení
Příloha č.1 - Nadepsaná obálka – vzor.doc
(28 KB)
Příloha č. 1 - Obálka
Příloha č.2 - Nabídkový list.docx
(58,4 KB)
Příloha č. 2 - Nabídkový list
Příloha č.4 - Čestné prohlášení.docx
(55,7 KB)
Příloha č. 4 - Čestné prohlášení
Příloha č.6 - Seznam_významných_dodávek technologie_vzor.docx
(56,9 KB)
Příloha č. 6 - Seznam významných zakázek
Příloha č.5 - Seznam_podododavtelů_vzor.doc
(77,5 KB)
Příloha č. 5 - Seznam poddodavatelů
Číslo verze
Akce
Datum akce
Zobrazit detail
6230.1
Zveřejnění zakázky
16.4.2021 15:27:16
[Zobrazit detail verze]
Celkem záznamů: 1