Šlechtění a technická a agrotechnická opatření vedoucí ke zvyšování konkurenceschopnosti podniků

Akce již proběhla.

Pořádající organizace

Název: Zemědělský svaz České republiky (IČ: 26550521)
Adresa: Hybernská 1613/38, 110 00 Praha 1

Vzdělávací akce

Název: Šlechtění a technická a agrotechnická opatření vedoucí ke zvyšování konkurenceschopnosti podniků
Zaměření: 3A Konkurenceschopnost potravinářství
Inovace: Ne
Lektor: Ing. Nerušil Pavel, Ph.D., Ing. Štrobach Jan, Ph.D., Ing. Kunzová Eva, CSc., RNDr. Prášil Ilja, CSc., Ing. Chrpová Jana, CSc., Ing. Nesvadba Zdeněk, Ph.D., Ing. Pavela Roman, Ph.D.
Místo konání: Střední škola zemědělská a potravinářská, Národních mučedníků 141/IV, 339 01 Klatovy
Datum konání: 21.11.2018, 9:00 - 15:00
Regionální omezení (kraj): Plzeňský
Požadavky na účastníky: Zemědělská prvovýroba

Kontakt na osobu, u které lze získat informace o akci

Jiřina Jandová, tel.: 725 008 982, email: zsklatovy@email.cz, www: https://www.zscr.cz/onas/aktivity-svazu/operace-1-1-1-vzdelavaci-akce-1562

Přílohy

15. 21.11.2018 - Šlechtění - VÚRV, Klatovy.pdf (285,3 KB)
Pozvánka na seminář