Nové technologie zpracování a skladování potravin

Akce již proběhla.

Pořádající organizace

Název: Výzkumný ústav potravinářský Praha,v. v. i. (IČ: 00027022)
Adresa: Radiová 1285/7, 102 00 Praha 15

Vzdělávací akce

Název: Nové technologie zpracování a skladování potravin
Zaměření: 2A Konkurenceschopnost zemědělství
Moderní metody zpracování a skladování potravin, case study, diskuze, exkurze
Inovace: Ano
Lektor: Ing. Pavel Skřivan, CSc., RNDr. Vladimír Erban, CSc., Ing. Milan Houška, CSc., Ing Jiří Trnka, prof. Ing. Jan Tříska, CSc.
Místo konání: Vinařství Chrámce (Most)
Datum konání: 4.10.2017, 8:30 - 17:30
Regionální omezení (kraj): Ústecký
Požadavky na účastníky: Zástupci potravinářských a zemědělských podniků

Kontakt na osobu, u které lze získat informace o akci

Mgr. Helena Kavanová, tel.: 737287024, email: helena.kavanova@vupp.cz, www: www.vupp.cz

Přílohy