Bezpečnost a kvalita výroby potravin, příčiny zkázy masa - Správná výrobní praxe - výroba potravin, HACCP

Akce již proběhla.

Pořádající organizace

Název: PETR PTÁČEK (IČ: 62265245)
Adresa: Pstruží 247, 739 11 Pstruží

Vzdělávací akce

Název: Bezpečnost a kvalita výroby potravin, příčiny zkázy masa - Správná výrobní praxe - výroba potravin, HACCP
Zaměření: 3A Konkurenceschopnost potravinářství
dvoudenní seminář, doplněný o exkursi v potravinářském podniku
Inovace: Ano
Lektor: prof.Ing. Petr Pipek, CSc., VŠCHT Praha
Místo konání: Bratřejov 267
Datum konání: 1.4.2017, 7:00 - 14:30
Regionální omezení (kraj): Zlínský
Požadavky na účastníky: výrobce potravin (dle OR, RES, ŽR) nebo jeho zaměstnanec (výrobce potravin nebo surovin určených pro lidskou spotřebu)

Kontakt na osobu, u které lze získat informace o akci

Ing. Mgr. Petr Ptáček, MBA, tel.: 737 234 342, email: ucto@mybox.cz

Přílohy

Pozvánka_2.skoleni_Pipek.docx (184 KB)
Pozvánka, 2. dvoudenní školení