eAgri
Bezpečnost a kvalita výroby potravin, příčiny zkázy masa - Správná výrobní praxe - výroba potravin, HACCP
[Export do Pdf]
|
[Zpět na přehled akcí]
Akce již proběhla.
Pořádající organizace
Název:
PETR PTÁČEK
(IČ:
62265245
)
Adresa:
Pstruží 247, 739 11 Pstruží
Vzdělávací akce
Název:
Bezpečnost a kvalita výroby potravin, příčiny zkázy masa - Správná výrobní praxe - výroba potravin, HACCP
Zaměření:
3A Konkurenceschopnost potravinářství
dvoudenní seminář, doplněný o exkursi v potravinářském podniku
Inovace:
Ano
Lektor:
prof.Ing. Petr Pipek, CSc., VŠCHT Praha
Místo konání:
Bratřejov 267
Datum konání:
1.4.2017, 7:00 - 14:30
Regionální omezení (kraj):
Zlínský
Požadavky na účastníky:
výrobce potravin (dle OR, RES, ŽR) nebo jeho zaměstnanec (výrobce potravin nebo surovin určených pro lidskou spotřebu)
Kontakt na osobu, u které lze získat informace o akci
Ing. Mgr. Petr Ptáček, MBA, tel.: 737 234 342, email:
ucto@mybox.cz
Přílohy
Pozvánka_2.skoleni_Pipek.docx
(184 KB)
Pozvánka, 2. dvoudenní školení