Trendy v autenticitě potravin a v přístupech k detekci falšování

Akce již proběhla.

Pořádající organizace

Název: Potravinářská komora České republiky (IČ: 63110652)
Adresa: Počernická 272/96, 108 00 Praha 10

Vzdělávací akce

Název: Trendy v autenticitě potravin a v přístupech k detekci falšování
Zaměření: 3A Konkurenceschopnost potravinářství
Informační akce je zaměřena na postupy detekce falšování potravin, které zahrnují dva přístupy v principu se prolínající a vycházející ze skutečnosti, že autentický produkt obsahuje charakteristické látky v určitém množství odpovídajícím použitým surovinám a technologii. Vzhledem k tomu, že vývoj metod hodnocení autenticity potravin a detekce falšování je nekonečný, budou účastníci semináře seznámeni s rozvíjející se možností nových zejm. instrumentálních postupů a rozšiřování možností provedení současných analýz.
Inovace: Ano
Lektor: Chýlková, Rajchl, Čížková, Klanica, Pokora, Válková, Váňa, Sedláčková, Pospiech, Javůrková
Místo konání: Jihlava
Datum konání: 3.5.2017, 9:00 - 17:00
Regionální omezení (kraj): Vysočina
Požadavky na účastníky:

Kontakt na osobu, u které lze získat informace o akci

JUDr. Zdenka Ehlová, tel.: 296411193, email: ehlova@foodnet.cz, www: www.foodnet.cz

Přílohy

trendy_pozvánka.pdf (333,1 KB)