eAgri
Nové technologie zpracování a skladování potravin
[Export do Pdf]
|
[Zpět na přehled akcí]
Akce již proběhla.
Pořádající organizace
Název:
Výzkumný ústav potravinářský Praha,v. v. i.
(IČ:
00027022
)
Adresa:
Radiová 1285/7, 102 00 Praha 15
Vzdělávací akce
Název:
Nové technologie zpracování a skladování potravin
Zaměření:
2A Konkurenceschopnost zemědělství
Moderní metody zpracování a skladování potravin, case study, diskuze, exkurze
Inovace:
Ano
Lektor:
Ing. Pavel Skřivan, CSc., RNDr. Vladimír Erban, CSc., Ing. Milan Houška, CSc., Ing Jiří Trnka, prof. Ing. Jan Tříska, CSc.
Místo konání:
Výzkumný ústav pícninářský Troubsko
Datum konání:
3.5.2017, 8:30 - 17:30
Regionální omezení (kraj):
Jihomoravský
Požadavky na účastníky:
zástupci potravinářských a zemědělských podniků
Kontakt na osobu, u které lze získat informace o akci
Mgr. Helena Kavanová, tel.: 737287024, email:
helena.kavanova@vupp.cz
, www:
www.vupp.cz
Přílohy