eAgri
Aktivační forma výuky - exkurze - pouze jako forma presenční listiny na vzdělávací akci - Bezpečnost a kvalita výroby potravin (206,207)
[Export do Pdf]
|
[Zpět na přehled akcí]
Akce již proběhla.
Pořádající organizace
Název:
PETR PTÁČEK
(IČ:
62265245
)
Adresa:
Pstruží 247, 739 11 Pstruží
Vzdělávací akce
Název:
Aktivační forma výuky - exkurze - pouze jako forma presenční listiny na vzdělávací akci - Bezpečnost a kvalita výroby potravin (206,207)
Zaměření:
3A Konkurenceschopnost potravinářství
Bezpečnost a kvalita výroby nápojů - na exkurzi nelze se přihlásit samostatně, ale pouze se seminářem - Bezpečnost a kvalita výroby potravin, příčiny zkázy masa - Správná výrobní praxe - výroba potravin, HACCP (206,207) - viz. pozvánka (dvoudenní seminář, doplněný o exkursi v potravinářském podniku ) - 31.3., 1.4. - 2017. Není samostatnou vzdělávací akcí
Inovace:
Ano
Lektor:
Prof. Ing. Petr Pipek, CSc.
Místo konání:
Razov 472, Vizovice
Datum konání:
31.3.2017, 13:00 - 15:00
Regionální omezení (kraj):
Zlínský
Požadavky na účastníky:
výrobce potravin (dle OR, RES, ŽR) nebo jeho zaměstnanec (výrobce potravin nebo surovin určených pro lidskou spotřebu)
Kontakt na osobu, u které lze získat informace o akci
Petr Ptáček, tel.: 737 234 342, email:
ucto@mybox.cz
Přílohy
Pozvánka_2.skoleni_Pipek.docx
(184 KB)
Pozvánka, 2. dvoudenní seminář