Aktivační forma výuky - exkurze - pouze jako forma presenční listiny na vzdělávací akci - Bezpečnost a kvalita výroby potravin (206,207)

Akce již proběhla.

Pořádající organizace

Název: PETR PTÁČEK (IČ: 62265245)
Adresa: Pstruží 247, 739 11 Pstruží

Vzdělávací akce

Název: Aktivační forma výuky - exkurze - pouze jako forma presenční listiny na vzdělávací akci - Bezpečnost a kvalita výroby potravin (206,207)
Zaměření: 3A Konkurenceschopnost potravinářství
Bezpečnost a kvalita výroby nápojů - na exkurzi nelze se přihlásit samostatně, ale pouze se seminářem - Bezpečnost a kvalita výroby potravin, příčiny zkázy masa - Správná výrobní praxe - výroba potravin, HACCP (206,207) - viz. pozvánka (dvoudenní seminář, doplněný o exkursi v potravinářském podniku ) - 31.3., 1.4. - 2017. Není samostatnou vzdělávací akcí
Inovace: Ano
Lektor: Prof. Ing. Petr Pipek, CSc.
Místo konání: Razov 472, Vizovice
Datum konání: 31.3.2017, 13:00 - 15:00
Regionální omezení (kraj): Zlínský
Požadavky na účastníky: výrobce potravin (dle OR, RES, ŽR) nebo jeho zaměstnanec (výrobce potravin nebo surovin určených pro lidskou spotřebu)

Kontakt na osobu, u které lze získat informace o akci

Petr Ptáček, tel.: 737 234 342, email: ucto@mybox.cz

Přílohy

Pozvánka_2.skoleni_Pipek.docx (184 KB)
Pozvánka, 2. dvoudenní seminář